Virtuális séta a magyar piaristák jubileumi kiállításán

Panorámafotók segítségével virtuális séta tehető a Hitre, tudásra: A piaristák és a magyar művelődés című kiállítás termeiben, amelynek a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeuma adott otthont 2017 novemberétől 2018 februárjáig.

A kiállítás zárását megelőzően 16 darab 360 fokos panoráma felvétel készült a kiállítás egyes tereiről. Ezek most "egymásba nyílva", összefűzve ismét föl tudják idézni az azóta lebontott kiállítás pontos látványát. Az internetes látogatók a navigációs nyilak segítségével teremtől teremre sétálhatnak, fordulhatnak, és közelíthetnek az egyes tárgyakhoz. A kiállítás rendezőinek tervei szerint a panorámafotók az év végéig további részletekkel (szövegekkel, képekkel és hangokkal) egészülnek ki, hogy minél teljesebb élményt nyújtsanak azok számára is, akiknek nem volt módjuk eljutni a múzeumba, vagy ott nem tudtak elegendő időt szánni a számos izgalmas tárgy és információ befogadására.

A Hitre, tudásra: A piaristák és a magyar művelődés kiállítás virtuális változatát az alábbi képre kattintva tekintheti meg:

A panorámafelvételeket Takács István készítette, programozta és montírozta. Egyéb munkáit lásd itt: